
>
Страшинський, І.Харчові фосфати - у технології м’ясопродуктів / І. Страшинський, Г. Гончаров //
Страшинський, І.
Харчова і переробна промисловість : науково-виробничий журнал. - 2008. - N6. - С. 25-27.
(Шифр в БД Х686004/2008/6)
Ключові слова: м’сопродукти -- технологія виробництва --
Додаткові точки доступу:
Гончаров, Г.
(Шифр в БД Х686004/2008/6)
Ключові слова: м’сопродукти -- технологія виробництва --
Додаткові точки доступу:
Гончаров, Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|