
>
637.5.02
Смыков, И. Т.Исследования кинетики формирования белковой структуры в процессе гелеобразования / И. Т. Смыков //
Смыков, И. Т.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 6. - С. 30-37. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/6)
Ключові слова: видео -- гель -- кинетика -- мицеллы казеина -- молоко -- средний сдвиг -- відео -- гель -- кінетика -- міцели казеїну -- молоко -- середнє зрушення --
(Шифр в БД Х775324/2012/6)
УДК | |
637.5.02 |
Ключові слова: видео -- гель -- кинетика -- мицеллы казеина -- молоко -- средний сдвиг -- відео -- гель -- кінетика -- міцели казеїну -- молоко -- середнє зрушення --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|