
>
637.4
Тшишка, Т.От чего зависит качество белка и желтка? : якість продукції / Т. Тшишка //
Тшишка, Т.
Ефект. птахівництво : спеціаліз. журн. з питань птахівництва. - 2006. - N12. - С. 36-43. Нач. в № 11/2006.
(Шифр в БД Е806350/2006/12)
Анотація:
Оборудование и методы пастеризации. Влияние пастеризации на функциональные свойства яичной массы.
(Шифр в БД Е806350/2006/12)
УДК | |
637.4 |
Анотація:
Оборудование и методы пастеризации. Влияние пастеризации на функциональные свойства яичной массы.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|