
>
Бобренева, И.Рекомендации по внесению биологически активных добавок в рецептуры функциональных продуктов питания / И. Бобренева //
Бобренева, И.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 12. - С. 18-20.
(Шифр в БД Х194632/2013/12)
Ключові слова: биологически активные добавки (бад) -- схема введения бад в продукты питания -- виды добавок -- біологічно активні добавки (бад) -- схема введення бад в продукти харчування -- види добавок --
(Шифр в БД Х194632/2013/12)
Ключові слова: биологически активные добавки (бад) -- схема введения бад в продукты питания -- виды добавок -- біологічно активні добавки (бад) -- схема введення бад в продукти харчування -- види добавок --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|