>
Определение массовой концентрации кальция в винодельческой продукции / А. Т. Зеленцов [и др.] //
Пищевая промышленность : Ежемес. научно-производств. журнал. - 2008. - №4. - С. 20-21. - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2008/4)
Ключові слова: качество -- продукты --
Додаткові точки доступу:
Зеленцов, А.Т.
Щербаков, С.С.
Николаев, И.В.
Королева, О.В.
(Шифр в БД П698712/2008/4)
Ключові слова: качество -- продукты --
Додаткові точки доступу:
Зеленцов, А.Т.
Щербаков, С.С.
Николаев, И.В.
Королева, О.В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|