
>
Стасюк, О.Дрожжи [Текст] / О. Стасюк //
Стасюк, О.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2016. - № 8. - С. 28-29.
(Шифр в БД Х279026/2016/8)
Ключові слова: хлебопекарное производство -- хлібопекарське виробництво -- дрожжи сахаромицеты -- дріжджі сахароміцети -- температура -- кислород -- кисень -- рецептура -- прессованные дрожжи -- пресовані дріжджі -- сухие дрожжи -- сухі дріжджі -- жидкие дрожжи -- рідкі дріжджі --
(Шифр в БД Х279026/2016/8)
Ключові слова: хлебопекарное производство -- хлібопекарське виробництво -- дрожжи сахаромицеты -- дріжджі сахароміцети -- температура -- кислород -- кисень -- рецептура -- прессованные дрожжи -- пресовані дріжджі -- сухие дрожжи -- сухі дріжджі -- жидкие дрожжи -- рідкі дріжджі --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|