
>
637.4
Тшишка, Т.От чего зависит качество белка и желтка? / Т. Тшишка //
Тшишка, Т.
Ефективне птахівництво : спеціаліз. журн. з питань птахівництва. - 2006. - N11. - С. 14-17.
(Шифр в БД Е806350/2006/11)
Ключові слова: яйцепереработка -- яйца --
Анотація:
Мытье и дезинфекция яиц. Разбивание яиц. Фильтрование. Охлаждение и передержка яичной массы. Пастеризация.
(Шифр в БД Е806350/2006/11)
УДК | |
637.4 |
Ключові слова: яйцепереработка -- яйца --
Анотація:
Мытье и дезинфекция яиц. Разбивание яиц. Фильтрование. Охлаждение и передержка яичной массы. Пастеризация.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|