619:614.31:577.115:611.779:619.995
Жирнокислотний склад підшкірної жирової тканини за ларвального ехінококозу свиней / О. М. Якубчак, А. А. Збарська, Т. В. Таран //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - . - N 12. - С. 36-38. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2012/12)
УДК
619:614.31:577.115:611.779:619.995
619
614.31
577.115
611.779
619.995

Ключові слова: шпик -- ненасичені жирні кислоти -- насичені жирні кислоти -- коефіцієнт співвідношення -- ларвальний ехінококоз -- ненасыщенные жирные кислоты -- насыщенные жирные кислоты -- коэффициент соотношения -- ларвальный эхинококкоз --
Анотація:
Наведено результати досліджень жирнокислотного складу шпику свиней за ларвального ехінококозу. У разі середнього і високого ступеня інвазі у жировій тканині коефіцієнт співвідношення поліненасичених до насичених жирних кислот знижується.
Приведены результаты исследований жирнокислотного состава шпика свиней при ларвальном эхинококкозе. При средней и высокой степени инвазии в жировой ткани коэффициент соотношения полиненасыщенных к насыщенным жирным кислотам снижается.
Додаткові точки доступу: