
>
Качеству быть! Результаты тестирования мороженого [Текст] //
Продукты & ингредиенты : науч.-практ. журн. - 2016. - № 7/8. - С. 30-32.
(Шифр в БД П474828/2016/7/8)
Ключові слова: виробництво морозива -- производство мороженого -- качество -- якість -- тестирование -- тестування -- физико-химические показатели -- фізико-хімічні показники -- триглицеридный состав -- трігліцерідний склад -- искусственные красители -- штучні барвники --
Анотація:
Эксперты считают мороженое не просто десертом, а полноценным продуктом питания, ведь в его составе содержатся молоко, легкоусвояемые жиры, молочный белок, витамины, кальций, а в мороженом с фруктовыми наполнителями - пектин.
Експерти вважають морозиво не просто десертом, а повноцінним продуктом харчування, адже в його складі містяться молоко, легкозасвоювані жири, молочний білок, вітаміни, кальцій, а в морозиві з фруктовими наповнювачами - пектин.
(Шифр в БД П474828/2016/7/8)
Ключові слова: виробництво морозива -- производство мороженого -- качество -- якість -- тестирование -- тестування -- физико-химические показатели -- фізико-хімічні показники -- триглицеридный состав -- трігліцерідний склад -- искусственные красители -- штучні барвники --
Анотація:
Эксперты считают мороженое не просто десертом, а полноценным продуктом питания, ведь в его составе содержатся молоко, легкоусвояемые жиры, молочный белок, витамины, кальций, а в мороженом с фруктовыми наполнителями - пектин.
Експерти вважають морозиво не просто десертом, а повноцінним продуктом харчування, адже в його складі містяться молоко, легкозасвоювані жири, молочний білок, вітаміни, кальцій, а в морозиві з фруктовими наповнювачами - пектин.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|