>
Микробиологические показатели молока, пастеризованного в таре / А. Н. Пономарев [и др.] //
Молоч. пром-сть. - М. : Молоч. пром-сть, 2008. - N 3.
(Шифр в БД М891616/2008/3)
Ключові слова: молочная промышленность --
Додаткові точки доступу:
Пономарев, А.Н.
Мерзликина, А.А.
Лукин, А.Л.
Гладнева, А. А.
(Шифр в БД М891616/2008/3)
Ключові слова: молочная промышленность --
Додаткові точки доступу:
Пономарев, А.Н.
Мерзликина, А.А.
Лукин, А.Л.
Гладнева, А. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|