>
Зверев, С. В.Потемнение крупы в процессе высокотемпературной микронизации (ВТМ) : технологии переработки / С. В. Зверев, Е. В. Козин //
Зверев, С. В.
Хранение и перераб. зерна. - Днепропетровск : ООО ИА "АПК-ЗЕРНО", 2009. - N 1. - Библиогр.: с. 41.
(Шифр в БД Х367526/2009/1)
Додаткові точки доступу:
Козин, Е.В.
(Шифр в БД Х367526/2009/1)
Додаткові точки доступу:
Козин, Е.В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|