
>
635.112
Щербина, С.Агротехнологія лежкого буряка / С. Щербина, І. Гордієнко, С. Даценко //
Щербина, С.
Плантатор. - 2016. - № 5. - С. 38-41.
(Шифр в БД П309033/2016/5)
Ключові слова: столовий буряк -- столовая свекла -- вирощування -- выращивание -- удобрення -- удобрения -- вегетація культури -- вегетация культуры -- біопрепарати -- биопрепараты -- збирання урожаю -- сбор урожая -- сорти -- сорта -- технологія зберігання -- технология хранения --
Анотація:
Буряк столовий - один із небагатьох овочів, який можна споживати свіжим протягом року. Лежкість коренеплодів здебільшого залежить від технології вирощування сортів, розміщення в сівозміні, агротехніки, способів товарної обробки, техніки закладання й догляду за ними під час зберігання. Розглянемо їх детальніше.
Додаткові точки доступу:
Гордієнко, І.
Даценко, С.
(Шифр в БД П309033/2016/5)
УДК | |
635.112 |
Ключові слова: столовий буряк -- столовая свекла -- вирощування -- выращивание -- удобрення -- удобрения -- вегетація культури -- вегетация культуры -- біопрепарати -- биопрепараты -- збирання урожаю -- сбор урожая -- сорти -- сорта -- технологія зберігання -- технология хранения --
Анотація:
Буряк столовий - один із небагатьох овочів, який можна споживати свіжим протягом року. Лежкість коренеплодів здебільшого залежить від технології вирощування сортів, розміщення в сівозміні, агротехніки, способів товарної обробки, техніки закладання й догляду за ними під час зберігання. Розглянемо їх детальніше.
Додаткові точки доступу:
Гордієнко, І.
Даценко, С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|