635.112
Агротехнологія лежкого буряка / С. Щербина, І. Гордієнко, С. Даценко //
Плантатор. - . - № 5. - С. 38-41.
(Шифр в БД П309033/2016/5)
УДК
635.112

Ключові слова: столовий буряк -- столовая свекла -- вирощування -- выращивание -- удобрення -- удобрения -- вегетація культури -- вегетация культуры -- біопрепарати -- биопрепараты -- збирання урожаю -- сбор урожая -- сорти -- сорта -- технологія зберігання -- технология хранения --
Анотація:
Буряк столовий - один із небагатьох овочів, який можна споживати свіжим протягом року. Лежкість коренеплодів здебільшого залежить від технології вирощування сортів, розміщення в сівозміні, агротехніки, способів товарної обробки, техніки закладання й догляду за ними під час зберігання. Розглянемо їх детальніше.
Додаткові точки доступу: