
>
Столярчук, В.Ламкість борошняних кондитерських виробів / В. Столярчук, Н. Шаповал, М. Дорохіна //
Столярчук, В.
Харч. і перероб. пром-сть : наук.-виробн. журн. - 2010. - N 2. - С. 29-30.
(Шифр в БД Х686004/2010/2)
Анотація:
Для визначення показника ламкості науковці запропонували новий метод, що ґрунтується на основах теорії механіки руйнування твердих тіл.
Додаткові точки доступу:
Шаповал, Н.
Дорохіна, М.
(Шифр в БД Х686004/2010/2)
Анотація:
Для визначення показника ламкості науковці запропонували новий метод, що ґрунтується на основах теорії механіки руйнування твердих тіл.
Додаткові точки доступу:
Шаповал, Н.
Дорохіна, М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|