
>
Безклейковинное сырье в пшеничной муке для макаронн не должно превышать 10% //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 12. - С. 48.
(Шифр в БД Х194632/2013/12)
Ключові слова: безклейковинное сырье -- макаронные изделия -- безклейковинна сировина -- макаронні вироби --
(Шифр в БД Х194632/2013/12)
Ключові слова: безклейковинное сырье -- макаронные изделия -- безклейковинна сировина -- макаронні вироби --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|