
>
Шарафиев, Р.Индейководство Татарстана / Р. Шарафиев, Н. Перова //
Шарафиев, Р.
Комбикорма : науч.-техн. журн. . - 2012. - N 6. - С. 46-47. - ISSN 0235-2605.
(Шифр в БД К367144/2012/6)
Ключові слова: индейководство -- татарстан -- індиківництво -- татарстан --
Анотація:
Индейка - самая крупная сельскохозяйственная птица, выращиваемая в России. У нее по сравнению с другими видами птицы наибольший выход съедобных частей - более 70% .Мясо индейки - это ценный диетический продукт, превосходный источник белка, энергии, фосфора, витаминов РР1, В2, В2 и минеральных солей. В нем низкое содержание жира и углеводов, небольшое количество холестерина.
Індичка - найбільша сільськогосподарська птиця, вирощувана в Росії. У неї в порівнянні з іншими видами птиці найбільший вихід їстівних частин - більше 70%. М'ясо індички - це цінний дієтичний продукт, чудове джерело білка, енергії, фосфору, вітамінів РР1, В2, В2 і мінеральних солей. У ньому низький вміст жиру і вуглеводів, невелика кількість холестерину.
Додаткові точки доступу:
Перова, Н.
(Шифр в БД К367144/2012/6)
Ключові слова: индейководство -- татарстан -- індиківництво -- татарстан --
Анотація:
Индейка - самая крупная сельскохозяйственная птица, выращиваемая в России. У нее по сравнению с другими видами птицы наибольший выход съедобных частей - более 70% .Мясо индейки - это ценный диетический продукт, превосходный источник белка, энергии, фосфора, витаминов РР1, В2, В2 и минеральных солей. В нем низкое содержание жира и углеводов, небольшое количество холестерина.
Індичка - найбільша сільськогосподарська птиця, вирощувана в Росії. У неї в порівнянні з іншими видами птиці найбільший вихід їстівних частин - більше 70%. М'ясо індички - це цінний дієтичний продукт, чудове джерело білка, енергії, фосфору, вітамінів РР1, В2, В2 і мінеральних солей. У ньому низький вміст жиру і вуглеводів, невелика кількість холестерину.
Додаткові точки доступу:
Перова, Н.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|