
>
Трофименко, О. А.Дрожжевые продукты. Преимущества и потенциал [Текст] / О. А. Трофименко //
Трофименко, О. А.
Корми і факти : наук.-вироб. журн. - 2012. - № 9. - С. 14-15.
(Шифр в БД К197270/2012/9)
Ключові слова: пробиотики -- дрожжевой пробиотик "левуселл" -- преимущества -- пробіотики -- дріжджовий пробіотик "левуселл" -- переваги --
(Шифр в БД К197270/2012/9)
Ключові слова: пробиотики -- дрожжевой пробиотик "левуселл" -- преимущества -- пробіотики -- дріжджовий пробіотик "левуселл" -- переваги --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|