
>
664.665
Андреев, А. Н.Разработка рецептуры хлеба с повышенной пищевой ценностью / А. Н. Андреев //
Андреев, А. Н.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2011. - N 1. - С. 57-59. - Библиогр. в конце ст. -Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2011/1)
Ключові слова: рецептура приготовления -- рецептуры исследуемых образцов -- компоненты рецептуры -- физико-химические показатели хлеба -- реологические показатели хлеба --
Додаткові точки доступу:
Смирнов, С.
(Шифр в БД Х367526/2011/1)
УДК | |
664.665 |
Ключові слова: рецептура приготовления -- рецептуры исследуемых образцов -- компоненты рецептуры -- физико-химические показатели хлеба -- реологические показатели хлеба --
Додаткові точки доступу:
Смирнов, С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|