
>
637.523:664.41
Власенко, і.Технологія варено-копчених ковбас з використанням солі йодованої [Текст] / і. Власенко, Т. Семко, В. Бандура //
Власенко, і.
Товари і ринки : міжнар. наук.-практ. журн. - 2020. - N 4. - С. 103-112. - Бібліогр.: с. 110-111. - ISSN 1998-2666.
(Шифр в БД Т279322/2020/4)
Ключові слова: йододефіцит -- йододефицит -- йодована сіль -- йодированная соль -- мікронутрієнти -- микронутриенты -- м’ясна сировина -- мясное сырье -- варено-копчені ковбаси -- варено-копченые колбасы --
Додаткові точки доступу:
Семко, Т.
Бандура, В.
(Шифр в БД Т279322/2020/4)
УДК | |
637.523:664.41 | |
637.523 | |
664.41 |
Ключові слова: йододефіцит -- йододефицит -- йодована сіль -- йодированная соль -- мікронутрієнти -- микронутриенты -- м’ясна сировина -- мясное сырье -- варено-копчені ковбаси -- варено-копченые колбасы --
Додаткові точки доступу:
Семко, Т.
Бандура, В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|