
>
Самойленко, Ы.Використання модифікованих крохмалів при виробництві виробів піноподібної структури / Ы. Самойленко, О. Пушка, І. Корецька //
Самойленко, Ы.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 9. - С. 3-5. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х194632/2013/9)
Ключові слова: крохмаль -- модифікований крохмаль -- властивості модифікованих крохмалів -- крахмал -- модифицированный крахмал -- свойства модифицированных крахмалов --
Додаткові точки доступу:
Пушка, О.
Корецька, І.
(Шифр в БД Х194632/2013/9)
Ключові слова: крохмаль -- модифікований крохмаль -- властивості модифікованих крохмалів -- крахмал -- модифицированный крахмал -- свойства модифицированных крахмалов --
Додаткові точки доступу:
Пушка, О.
Корецька, І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|