
>
338.43:633.63:664.12
Fursa, A. V.Improvement strategy of competitive ability in the production of sugar beet and sugar / A. V. Fursa //
Fursa, A. V.
Економіка АПК : міжнар. наук.-вироб. журн. - 2016. - N11. - С. 33-38. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Е737270/2016/11)
Ключові слова: конкурентоспроможність -- цукробурякове виробництво -- європейський союз -- цукровий завод -- технологія -- цукрові буряки -- цукор -- конкурентоспособность -- свеклосахарное производство -- европейский союз -- сахарный завод -- технология -- сахарная свекла -- сахар --
Анотація:
Розглянуто сучасний рівень конкурентоспроможності вітчизняного цукробурякового виробництва. Визначено основні фактори відставання - природні й суб'єктивні, а також ряд заходів, які дають помітний приріст урожаю цукрових буряків. Досліджено питання вдосконалення технологій виробництва цукрових буряків і цукру. Запропоновано запровадити систему оцінки роботи цукрових заводів, управління безпечністю харчових продуктів та управління якістю.
Рассмотрен современный уровень конкурентоспособности отечественного свеклосахарного производства. Определены основные факторы отставания - природные и субъективные, а также ряд мероприятий, которые дают заметный прирост урожая сахарной свеклы. Исследован вопрос совершенствования технологий производства сахарной свеклы и сахара. Предложено ввести систему оценки работы сахарных заводов, управления безопасностью пищевых продуктов и управления качеством.
(Шифр в БД Е737270/2016/11)
УДК | |
338.43:633.63:664.12 |
Ключові слова: конкурентоспроможність -- цукробурякове виробництво -- європейський союз -- цукровий завод -- технологія -- цукрові буряки -- цукор -- конкурентоспособность -- свеклосахарное производство -- европейский союз -- сахарный завод -- технология -- сахарная свекла -- сахар --
Анотація:
Розглянуто сучасний рівень конкурентоспроможності вітчизняного цукробурякового виробництва. Визначено основні фактори відставання - природні й суб'єктивні, а також ряд заходів, які дають помітний приріст урожаю цукрових буряків. Досліджено питання вдосконалення технологій виробництва цукрових буряків і цукру. Запропоновано запровадити систему оцінки роботи цукрових заводів, управління безпечністю харчових продуктів та управління якістю.
Рассмотрен современный уровень конкурентоспособности отечественного свеклосахарного производства. Определены основные факторы отставания - природные и субъективные, а также ряд мероприятий, которые дают заметный прирост урожая сахарной свеклы. Исследован вопрос совершенствования технологий производства сахарной свеклы и сахара. Предложено ввести систему оценки работы сахарных заводов, управления безопасностью пищевых продуктов и управления качеством.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|