
>
664.68
Оптимизация рецептурного состава печенья с использованием экспериментально-статистического подхода / Г. О. Магомедов [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2011. - N 8. - С. 38-42. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2011/8)
Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість
Ключові слова: печенье -- рецептурный состав -- оптимизация -- экспериментально-статистический подход -- печиво -- рецептурний склад -- оптимізація -- експериментально-статистичний підхід --
Анотація:
Представлены материалы исследования влияния рецептурных компонентов на объемную массу теста, плотность и намокаемость печенья, приготовленного из нутровой и кукурузной муки. Применен экспериментально-статистический подход для разработки рецептурного состава изделия с улучшенными показателями качества.
Представлені матеріали дослідження впливу рецептурних компонентів на об'ємну масу тіста, щільність і намокання печива, приготованого з нутрової і кукурудзяної муки. Застосовано експериментально-статистичний підхід для розробки рецептурного складу виробу з поліпшеними показниками якості.
Додаткові точки доступу:
Магомедов, Г. О.
Лукина, С. И.
Журавлев, А. А.
Исраилова, Х. А.
(Шифр в БД Х775324/2011/8)
УДК | |
664.68 |
Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість
Ключові слова: печенье -- рецептурный состав -- оптимизация -- экспериментально-статистический подход -- печиво -- рецептурний склад -- оптимізація -- експериментально-статистичний підхід --
Анотація:
Представлены материалы исследования влияния рецептурных компонентов на объемную массу теста, плотность и намокаемость печенья, приготовленного из нутровой и кукурузной муки. Применен экспериментально-статистический подход для разработки рецептурного состава изделия с улучшенными показателями качества.
Представлені матеріали дослідження впливу рецептурних компонентів на об'ємну масу тіста, щільність і намокання печива, приготованого з нутрової і кукурудзяної муки. Застосовано експериментально-статистичний підхід для розробки рецептурного складу виробу з поліпшеними показниками якості.
Додаткові точки доступу:
Магомедов, Г. О.
Лукина, С. И.
Журавлев, А. А.
Исраилова, Х. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|