>
664.65
Кратчайший путь к свежайшей выпечке [Текст] //
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2017. - № 4. - С. 32-34.
(Шифр в БД Х279026/2017/4)
Ключові слова: выпечка -- випічка -- тесто -- тісто -- технологии производства -- технологія производства -- расстойка -- розстойка -- температуры -- miwe smartproof™ -- охлаждение -- охолодження -- расстойный шкаф miwe gva e+ -- розстойна шафа miwe gva e+ --
(Шифр в БД Х279026/2017/4)
| УДК | |
| 664.65 |
Ключові слова: выпечка -- випічка -- тесто -- тісто -- технологии производства -- технологія производства -- расстойка -- розстойка -- температуры -- miwe smartproof™ -- охлаждение -- охолодження -- расстойный шкаф miwe gva e+ -- розстойна шафа miwe gva e+ --
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|