
>
Наливайко, Н.Крахмал для формирования корпусов конфет / Н. Наливайко //
Наливайко, Н.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 4. - С. 35-37.
(Шифр в БД Х194632/2013/4)
Ключові слова: крахмал -- конфеты -- отливка конфетных масс -- влажность крахмала -- крохмаль -- цукерки -- лиття цукеркових мас -- вологість крохмалю --
(Шифр в БД Х194632/2013/4)
Ключові слова: крахмал -- конфеты -- отливка конфетных масс -- влажность крахмала -- крохмаль -- цукерки -- лиття цукеркових мас -- вологість крохмалю --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|