Здивувати споживача дуже важко [Текст] / П. Гук //
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - . - № 6. - С. 23-25.
(Шифр в БД Х279026/2016/6)
Ключові слова: тортюфель -- продукція -- продукция -- цукерки -- конфеты -- асортимент -- ассортимент -- кондитерська галузь -- кондитерская отрасль --
Анотація:
На початку липня кондитерська фабрика "Шокобум" почала продаж двох новинок. Це тортюфелі "Львівський" (з натуральною кавою) та "Український" (з насінням соняшнику). Про споживчий попит та роботу фабрики розповідає її директор Ірина Петелицька.
В начале июля кондитерская фабрика "Шокобум" начала продажу двух новинок. Это тортюфели "Львовский" (с натуральным кофе) и "Украинский" (с семенами подсолнечника). О потребительском спросе и работе фабрики рассказывает ее директор Ирина Петелицкая.
Додаткові точки доступу: