
>
637.4
Коков, Т. Н.От чего зависит качество скорлупы? [Текст] / Т. Н. Коков //
Коков, Т. Н.
Корми і факти : наук.-вироб. журн. - 2016. - № 1/2. - С. 32-33.
(Шифр в БД К197270/2016/1/2)
Ключові слова: яйца -- скорлупа -- качество -- якість -- витамины -- вітаміни -- кальций -- кальцій -- фосфор --
(Шифр в БД К197270/2016/1/2)
УДК | |
637.4 |
Ключові слова: яйца -- скорлупа -- качество -- якість -- витамины -- вітаміни -- кальций -- кальцій -- фосфор --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|