
>
Сурай, П.Обогащенные яйца: фантазия или реальность? / П. Сурай //
Сурай, П.
Корми і факти : наук.-вироб. журн. - 2016. - № 4. - С. 4-8.
(Шифр в БД К197270/2016/4)
Ключові слова: яйца -- яйця -- химический состав -- хімічний склад -- птицеводство -- птахівництво -- системы содержания птицы -- системи утримання птиці -- пищевая ценность -- харчова цінність -- технологии производства -- технології виробництва -- омега-3-жирные кислоты -- омега-3-жирні кислоти -- рацион человека -- раціон людини --
(Шифр в БД К197270/2016/4)
Ключові слова: яйца -- яйця -- химический состав -- хімічний склад -- птицеводство -- птахівництво -- системы содержания птицы -- системи утримання птиці -- пищевая ценность -- харчова цінність -- технологии производства -- технології виробництва -- омега-3-жирные кислоты -- омега-3-жирні кислоти -- рацион человека -- раціон людини --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|