
>
612.821.8:637.524.07
Сычева, О. В.Повышение точности органолептической оценки [Текст] / О. В. Сычева, В. И. Коноплев, М. В. Веселова //
Сычева, О. В.
Достижения науки и техники АПК : теорет. и науч.-практ. журн. - 2010. - N 12. - С. 79-80. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2451.
(Шифр в БД Д073575/2010/12)
Ключові слова: колбасные изделия -- ковбасні вироби -- экспертиза качества -- експертиза якості -- органолептическая оценка -- органолептична оцінка -- сенсорный анализ -- сенсорний аналіз -- профильный метод -- профільний метод -- профилограмма -- профілограма --
Анотація:
При экспертизе колбасных изделий использование профильного метода сенсорного анализа позволяет выявлять незначительные различия органолептических показателей.
При експертизі ковбасних виробів використання профільного методу сенсорного аналізу дозволяє виявляти незначні відмінності органолептичних показників.
Додаткові точки доступу:
Коноплев, В. И.
Веселова, М. В.
(Шифр в БД Д073575/2010/12)
УДК | |
612.821.8:637.524.07 | |
612.821.8 | |
637.524.07 |
Ключові слова: колбасные изделия -- ковбасні вироби -- экспертиза качества -- експертиза якості -- органолептическая оценка -- органолептична оцінка -- сенсорный анализ -- сенсорний аналіз -- профильный метод -- профільний метод -- профилограмма -- профілограма --
Анотація:
При экспертизе колбасных изделий использование профильного метода сенсорного анализа позволяет выявлять незначительные различия органолептических показателей.
При експертизі ковбасних виробів використання профільного методу сенсорного аналізу дозволяє виявляти незначні відмінності органолептичних показників.
Додаткові точки доступу:
Коноплев, В. И.
Веселова, М. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|