612.821.8:637.524.07
Повышение точности органолептической оценки [Текст] / О. В. Сычева, В. И. Коноплев, М. В. Веселова //
Достижения науки и техники АПК : теорет. и науч.-практ. журн. - . - N 12. - С. 79-80. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2451.
(Шифр в БД Д073575/2010/12)
УДК
612.821.8:637.524.07
612.821.8
637.524.07

Ключові слова: колбасные изделия -- ковбасні вироби -- экспертиза качества -- експертиза якості -- органолептическая оценка -- органолептична оцінка -- сенсорный анализ -- сенсорний аналіз -- профильный метод -- профільний метод -- профилограмма -- профілограма --
Анотація:
При экспертизе колбасных изделий использование профильного метода сенсорного анализа позволяет выявлять незначительные различия органолептических показателей.
При експертизі ковбасних виробів використання профільного методу сенсорного аналізу дозволяє виявляти незначні відмінності органолептичних показників.
Додаткові точки доступу: