>
637.5
Ч-96
Чухліб, Є.Хiмiчний склад i оцiнка якостi м'яса свиней різного напpяму пpодуктивностi / Є. Чухлiб, О. Бондаpенко //
Ч-96
Чухліб, Є.
Тваpинництво Укpаїни. - 2004. - N 1-2. - С. 6 - 8.
Ключові слова: 1 -- 1 -- isisn 014493 --
Додаткові точки доступу:
Бондаpенко, О.
| УДК | |
| 637.5 |
Ключові слова: 1 -- 1 -- isisn 014493 --
Додаткові точки доступу:
Бондаpенко, О.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|---|---|---|
| 1 | г.к | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|---|---|
| 1 | г.к | . |
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|