Инновационные технологии сбивных бездрожжевых хлебобулочных изделий функционального назначения / Г. Магомедов, Е. Пономарева, И. Алейник //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - . - N 7/8. - С. 25.
(Шифр в БД Х194632/2012/7/8)
Ключові слова: инновационные технологии -- сбивной бездрожжевой хлеб -- функциональное питание -- інноваційні технології -- збивний дріжджовий хліб -- функціональне харчування --
Анотація:
Способ механического разрыхления теста под давлением позволяет использовать муку из цельносмолотого зерна. Сбивной бездрожжевой хлеб из цельносмолотого зерна пшеницы предназначен для диетического и лечебно-профилактического питания
Спосіб механічного розпушення тіста під тиском дозволяє використовувати борошно з ціліснозмолотого зерна. Збивний дріжджовий хліб з ціліснозмолотого зерна пшениці призначений для дієтичного та лікувально-профілактичного харчування
Додаткові точки доступу: