664.788/577.15
Особенности биохимического состава тритикалевой муки разных сортов [Текст] / И. С. Витол [и др.] //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - . - N2. - С. 30-32. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2017/2)
УДК
664.788/577.15
664.788
577.15

Ключові слова: зерно тритикале -- зерно тритікале -- биохимические показатели качества -- біохімічні показники якості -- общее содержание белка -- загальний вміст білка -- количество клейковины -- кількість клейковини -- качество клейковины -- якість клейковини -- фракционный состав белков -- фракційний склад білків -- протеолитические ферменты -- протеолітичні ферменти -- амилолитические ферменты -- амілолітичні ферменти --
Анотація:
Исследованы биохимические показатели качества новых сортов муки из зерна тритикале, которые были сформированы на основе кумулятивных кривых зольности. Изучены фракционный состав растворимых белков новых сортов тритикалевой муки, а также активность протеолитических ферментов, имеющих оптимум рН в кислой и нейтральной зоне. Выявлены отличия в амилолитической активности новых сортов муки тритикале методом определения числа падения.
Досліджено біохімічні показники якості нових сортів борошна із зерна тритікале, які були сформовані на основі кумулятивних кривих зольності. Вивчено фракційний склад розчинних білків нових сортів тритікалевого борошна, а також активність протеолітичних ферментів, що мають оптимум рН в кислій і нейтральній зоні. Виявлено відмінності в амілолітичній активності нових сортів борошна тритікале методом визначення числа падіння.
Додаткові точки доступу: