>
613.292:637.52.001.76
Лисицын, А. Б.Научное обеспечение инновационных технологий при производстве продуктов здорового питания / А. Б. Лисицын, И. М. Чернуха, Н. А. Горбунова //
Лисицын, А. Б.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 10. - С. 8-14. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/10)
Ключові слова: здоровое питание -- мировой рынок -- пищевые добавки -- продукты диетического и функционального питания -- здорове харчування -- світовий ринок -- харчові добавки -- продукти дієтичного та функціонального харчування --
Додаткові точки доступу:
Чернуха, И.М.
Горбунова, Н.А.
(Шифр в БД Х775324/2012/10)
| УДК | |
| 613.292:637.52.001.76 |
Ключові слова: здоровое питание -- мировой рынок -- пищевые добавки -- продукты диетического и функционального питания -- здорове харчування -- світовий ринок -- харчові добавки -- продукти дієтичного та функціонального харчування --
Додаткові точки доступу:
Чернуха, И.М.
Горбунова, Н.А.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|