
>
664:87
Рубанка, К. В.Застосування сумішей рослинних екстрактів в технології харчоконцентратів солодких страв типу мусів [Текст] / К. В. Рубанка, В. А. Терлецька, І. М. Зінченко //
Рубанка, К. В.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2017. - N2. - С. 46-49. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2017/2)
Ключові слова: кофе -- смесь растительных экстрактов -- суміш рослинних екстрактів -- мусс -- мус -- структурно-механические характеристики -- структурно-механічні характеристики -- интегральный скор -- інтегральний скор --
Анотація:
Представлено результати досліджень впливу сумішей рослинних екстрактів на основі кави на структурно-механічні характеристики мусів, включаючи стійкість піни. Підібрано оптимальне дозування суміші рослинних екстрактів та встановлено оптимальні умови приготування мусів. Розраховано інтегральний скор вітамінів та мінеральних речовин розроблених мусів, доведена їх функціональність.
Представлены результаты исследований влияния смесей растительных экстрактов на основе кофе на структурно-механические характеристики муссов, включая устойчивость пены. Подобрана оптимальная дозировка смеси растительных экстрактов и установлены оптимальные условия приготовления муссов. Рассчитан интегральный скор витаминов и минеральных веществ разработанных муссов, доказана их функциональность.
Додаткові точки доступу:
Терлецька, В. А.
Зінченко, І. М.
(Шифр в БД Х367526/2017/2)
УДК | |
664:87 | |
664 | |
87 |
Ключові слова: кофе -- смесь растительных экстрактов -- суміш рослинних екстрактів -- мусс -- мус -- структурно-механические характеристики -- структурно-механічні характеристики -- интегральный скор -- інтегральний скор --
Анотація:
Представлено результати досліджень впливу сумішей рослинних екстрактів на основі кави на структурно-механічні характеристики мусів, включаючи стійкість піни. Підібрано оптимальне дозування суміші рослинних екстрактів та встановлено оптимальні умови приготування мусів. Розраховано інтегральний скор вітамінів та мінеральних речовин розроблених мусів, доведена їх функціональність.
Представлены результаты исследований влияния смесей растительных экстрактов на основе кофе на структурно-механические характеристики муссов, включая устойчивость пены. Подобрана оптимальная дозировка смеси растительных экстрактов и установлены оптимальные условия приготовления муссов. Рассчитан интегральный скор витаминов и минеральных веществ разработанных муссов, доказана их функциональность.
Додаткові точки доступу:
Терлецька, В. А.
Зінченко, І. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|