
>
Саид, Н.Инновационная технология повышает усвояемость соевых бобов / Н. Саид //
Саид, Н.
Комбикорма : науч.-техн. журн. . - 2010. - N 7. - С. 43-44. - ISSN 0235-2605.
(Шифр в БД К367144/2010/7)
Ключові слова: экстракция -- экструзия -- экструдированные соевые продукты -- параметры -- питательная ценность --
(Шифр в БД К367144/2010/7)
Ключові слова: экстракция -- экструзия -- экструдированные соевые продукты -- параметры -- питательная ценность --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|