
>
Застосування пряно-ароматичних фітодобавок при створенні нового асортименту виробів з листкового тіста [Текст] / О. О. Дзигар [и др.] //
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2017. - № 7. - С. 20. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х279026/2017/7)
Ключові слова: листкове тісто -- слоеное тесто -- пряно-ароматичні рослини -- пряно-ароматические растения -- пажитник -- trigonella foenum-graecum l. -- монарда двійчаста -- монарда двойная -- monarda didyma --
Додаткові точки доступу:
Дзигар, О. О.
Оболкіна, В. І.
Кияниця, С. Г.
Букшина, Л. С.
(Шифр в БД Х279026/2017/7)
Ключові слова: листкове тісто -- слоеное тесто -- пряно-ароматичні рослини -- пряно-ароматические растения -- пажитник -- trigonella foenum-graecum l. -- монарда двійчаста -- монарда двойная -- monarda didyma --
Додаткові точки доступу:
Дзигар, О. О.
Оболкіна, В. І.
Кияниця, С. Г.
Букшина, Л. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|