Інтегральний показник оцінки формування кадрового потенціалу на підприємствах харчової промисловості України / В. Москаленко, М. Сичевський //
Харч. і перероб. пром-сть : наук.-виробн. журн. - . - N 7/8. - С. 4-6.
(Шифр в БД Х686004/2009/7/8)
Анотація:
Харчова промисловість держави - динамічна галузь економіки. Останні докризові роки характеризувалися новітніми наукомісткими технологіями та системами управління, здійсненням унікальних програм кредитування та лізингу. Спостерігалося як нарощування обсягів виробництва харчових продуктів, так і розширення асортиментних позицій, покращення їх якісних показників. Усьому цьому сприяло зростання економіки країни в цілому, а також залучення в харчову галузь іноземних і вітчизняних інвестицій, досвід, закордонні технології, застосування сучасних інноваційних процесів та надбань менеджменту.
Додаткові точки доступу: