
>
Бирол, Сайгы Й.Тенденции потребления продуктов питания на основе зерновых [Текст] / Сайгы Й. Бирол //
Бирол, Сайгы Й.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2018. - N 7. - С. 28-33..
(Шифр в БД Х367526/2018/7)
Ключові слова: выбор продуктов питания -- вибір продуктів харчування -- физиологические факторы -- фізіологічні чинники -- психологические факторы -- психологічні чинники -- социальные факторы -- соціальні чинники -- экономические факторы -- економічні чинники -- потребительские предпочтения -- споживчі переваги -- цельнозерновые продукты -- цільнозернові продукти -- безглютеновая диета -- безглютенова дієта -- беззерновая диета -- беззернова дієта -- рис -- кукуруза -- кукурудза -- овес -- ячмень -- ячмінь --
(Шифр в БД Х367526/2018/7)
Ключові слова: выбор продуктов питания -- вибір продуктів харчування -- физиологические факторы -- фізіологічні чинники -- психологические факторы -- психологічні чинники -- социальные факторы -- соціальні чинники -- экономические факторы -- економічні чинники -- потребительские предпочтения -- споживчі переваги -- цельнозерновые продукты -- цільнозернові продукти -- безглютеновая диета -- безглютенова дієта -- беззерновая диета -- беззернова дієта -- рис -- кукуруза -- кукурудза -- овес -- ячмень -- ячмінь --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|