Здивувати споживача дуже важко [Текст] / П. Гук //
Продукты & ингредиенты : науч.-практ. журн. - . - № 7/8. - С. 33-35.
(Шифр в БД П474828/2016/7/8)
Ключові слова: тортюфель -- цукерки -- конфеты -- кондитерские изделия -- кондитерські вироби -- якість -- качество -- конкурентоспроможність -- конкурентоспособность --
Анотація:
На початку липня кондитерська фабрика "Шокобум" почала продаж двох новинок. Це тортюфелі "Львівський" (з натуральною кавою) та "Український" (з насінням соняшнику). Про споживчий попит та роботу фабрики ми розпитували її директора Ірину Петелицьку.
В начале июля кондитерская фабрика "Шокобум" начала продажу двух новинок. Это тортюфели "Львовский" (с натуральным кофе) и "Украинский" (с семенами подсолнечника). О потребительском спросе и работе фабрики мы расспрашивали ее директора Ирину Петелицкую.
Додаткові точки доступу: