
>
Трансгенна сировина може негативно впливати на якість виготовлених харчових продуктів / В. Домарецький [и др.] //
Харч. і перероб. пром-сть : наук.-виробн. журн. - 2009. - N 2/3. - С. 9-11.
(Шифр в БД Х686004/2009/2/3)
Анотація:
Передусім уточнимо: до трансгенів належать продукти, ДНК яких збагачені фрагментами ДНК інших організмів. Проблема ж генетичного "термінатора" нині актуальна як ніколи. Адже генетично модифіковані рослини не бояться ані шкідників, ані вірусів, ані гербіцидів, взагалі нічого.
Додаткові точки доступу:
Домарецький, В.
Куц, А.
Ганчук, В.
Клименко, О.
Дьяконов, Р.
(Шифр в БД Х686004/2009/2/3)
Анотація:
Передусім уточнимо: до трансгенів належать продукти, ДНК яких збагачені фрагментами ДНК інших організмів. Проблема ж генетичного "термінатора" нині актуальна як ніколи. Адже генетично модифіковані рослини не бояться ані шкідників, ані вірусів, ані гербіцидів, взагалі нічого.
Додаткові точки доступу:
Домарецький, В.
Куц, А.
Ганчук, В.
Клименко, О.
Дьяконов, Р.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|