
>
Стрилець, І.Піноутворення бісквітного тіста під впливом модифікованого крохмалю холодного набухання [Текст] / І. Стрилець, І. Корецька //
Стрилець, І.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2016. - № 8. - С. 32-33. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х279026/2016/8)
Ключові слова: бісквітне тісто -- бисквитное тесто -- модифікований крохмаль холодного набухання -- модифицированный крахмал холодного набухания -- мкхн -- пена -- піна --
Додаткові точки доступу:
Корецька, І.
(Шифр в БД Х279026/2016/8)
Ключові слова: бісквітне тісто -- бисквитное тесто -- модифікований крохмаль холодного набухання -- модифицированный крахмал холодного набухания -- мкхн -- пена -- піна --
Додаткові точки доступу:
Корецька, І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|