
>
Окара, А.И.Квалиметрическая модель мясосодержащих рубленых полуфабрикатов, обогащенных лактулозой / А.И. Окара, А. В. Алешков, Т. Г. Каленик //
Окара, А.И.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 2. - С. 49-51. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/2)
Ключові слова: квалиметрическое прогнозирование -- лактулоза -- мясосодержащие полуфабрикаты -- продукты функционального назначения -- кваліметричне прогнозування -- лактулоза -- м'ясовмісні напівфабрикати -- продукти функціонального призначення --
Анотація:
Прогнозирование параметров продукции функциональной направленности с учетом потребительских требований при выпуске ее на рынок приобретает немаловажное значение. Применение для этой цели методов квалиметрии позволяет обеспечить не только высокую конкурентоспособность продукции, но и свести к минимуму корректировки продукции после ее появления на рынке. Предлагаемая авторами статьи квалиметрическая модель позволила разработать предложение по улучшению качества мясосодержащих рубленых полуфабрикатов функционального назначения, обагащенных лактулозой.
Прогнозування параметрів продукції функціональної спрямованості з урахуванням споживчих вимог при випуску її на ринок набуває важливе значення. Застосування для цієї мети методів кваліметрії дозволяє забезпечити не тільки високу конкурентоспроможність продукції, але і звести до мінімуму коректування продукції після її появи на ринку. Пропонована авторами статті кваліметріческіе модель дозволила розробити пропозицію щодо поліпшення якості м'ясовмісних рубаних напівфабрикатів функціонального призначення,збагачених лактулозою.
Додаткові точки доступу:
Алешков, А.В.
Каленик, Т.Г.
(Шифр в БД Х775324/2012/2)
Ключові слова: квалиметрическое прогнозирование -- лактулоза -- мясосодержащие полуфабрикаты -- продукты функционального назначения -- кваліметричне прогнозування -- лактулоза -- м'ясовмісні напівфабрикати -- продукти функціонального призначення --
Анотація:
Прогнозирование параметров продукции функциональной направленности с учетом потребительских требований при выпуске ее на рынок приобретает немаловажное значение. Применение для этой цели методов квалиметрии позволяет обеспечить не только высокую конкурентоспособность продукции, но и свести к минимуму корректировки продукции после ее появления на рынке. Предлагаемая авторами статьи квалиметрическая модель позволила разработать предложение по улучшению качества мясосодержащих рубленых полуфабрикатов функционального назначения, обагащенных лактулозой.
Прогнозування параметрів продукції функціональної спрямованості з урахуванням споживчих вимог при випуску її на ринок набуває важливе значення. Застосування для цієї мети методів кваліметрії дозволяє забезпечити не тільки високу конкурентоспроможність продукції, але і звести до мінімуму коректування продукції після її появи на ринку. Пропонована авторами статті кваліметріческіе модель дозволила розробити пропозицію щодо поліпшення якості м'ясовмісних рубаних напівфабрикатів функціонального призначення,збагачених лактулозою.
Додаткові точки доступу:
Алешков, А.В.
Каленик, Т.Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|