
>
664.641.12+664.641.14:663.5
Абрамова, И. М.Технологические требования к пшеничному и ржаному сырью, обеспечивающие высокое качество спирта и ликероводочных изделий / И. М. Абрамова //
Абрамова, И. М.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2011. - N5. - С. 62-67. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2011/5)
Ключові слова: пшеница -- пшениця -- рожь -- жито -- производство спирта -- виробництво спирту -- показатели качества -- показники якості -- показатели безопасности -- показники безпеки -- исходные требования к зерну -- вихідні вимоги до зерна --
Анотація:
Дана характеристика зерна пшеницы и ржи, раскрыты их химический состав и особенности переработки в спиртовом производстве. Приведена схема основных направлений взаимодействия аграрного и спиртового подкомплексов АПК. Разработаны научно-обоснованные требования к технологической и пищевой адекватности пшеничного и ржаного сырья, включающие в себя требования к селекционерам, производителям и поставщикам сельськохозяйственной продукции, к зерну при хранении и к предприятиям, перерабатывающим пшеницу и рожь для получения этилого спирта.
Дана характеристика зерна пшениці та жита, розкрито їх хімічний склад і особливості переробки в спиртовому виробництві. Наведено схему основних напрямків взаємодії аграрного та спиртового підкомплексів АПК. Розроблено науково-обгрунтовані вимоги до технологічної та харчової адекватності пшеничної і житньої сировини, що включають в себе вимоги до селекціонерів, виробників і постачальників сільськогосподарської продукції, до зерна при зберіганні і до підприємств, що переробляють пшеницю і жито для отримання етилену спирту.
(Шифр в БД Х775324/2011/5)
УДК | |
664.641.12+664.641.14:663.5 | |
664.641.14 | |
663.5 |
Ключові слова: пшеница -- пшениця -- рожь -- жито -- производство спирта -- виробництво спирту -- показатели качества -- показники якості -- показатели безопасности -- показники безпеки -- исходные требования к зерну -- вихідні вимоги до зерна --
Анотація:
Дана характеристика зерна пшеницы и ржи, раскрыты их химический состав и особенности переработки в спиртовом производстве. Приведена схема основных направлений взаимодействия аграрного и спиртового подкомплексов АПК. Разработаны научно-обоснованные требования к технологической и пищевой адекватности пшеничного и ржаного сырья, включающие в себя требования к селекционерам, производителям и поставщикам сельськохозяйственной продукции, к зерну при хранении и к предприятиям, перерабатывающим пшеницу и рожь для получения этилого спирта.
Дана характеристика зерна пшениці та жита, розкрито їх хімічний склад і особливості переробки в спиртовому виробництві. Наведено схему основних напрямків взаємодії аграрного та спиртового підкомплексів АПК. Розроблено науково-обгрунтовані вимоги до технологічної та харчової адекватності пшеничної і житньої сировини, що включають в себе вимоги до селекціонерів, виробників і постачальників сільськогосподарської продукції, до зерна при зберіганні і до підприємств, що переробляють пшеницю і жито для отримання етилену спирту.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|