
>
Мелешкина, Л. Е.Исследование влияния термической обработки муки на активность амилолитических ферментов / Л. Е. Мелешкина //
Мелешкина, Л. Е.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2009. - N 10. - С. 49. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х367526/2009/10)
Додаткові точки доступу:
Снегирева, А.В.
(Шифр в БД Х367526/2009/10)
Додаткові точки доступу:
Снегирева, А.В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|