>
Сапожников, Н.Технология улучшения качества хлебопекарной пшеничной муки инфракрасным излучением / Н. Сапожников //
Сапожников, Н.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 12. - С. 24.
(Шифр в БД Х194632/2013/12)
Ключові слова: мука -- качество муки -- борошно -- якість борошна --
(Шифр в БД Х194632/2013/12)
Ключові слова: мука -- качество муки -- борошно -- якість борошна --
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|