
>
637.5.002.3:637.52
Тагиров, Х. Х.Перспективные технологии производства мясных продуктов [Текст] / Х. Х. Тагиров, Л. А. Зубаирова, А. Р. Салихов //
Тагиров, Х. Х.
Механизация и электрификация сел. хоз-ва : теорет. и науч.-практ. журн. - 2010. - N 3. - С. 26-27. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД М218069/2010/3)
Ключові слова: мясная продукция -- белок -- йод -- растительные добавки -- м’ясна продукція -- білок -- рослинні домішки --
Анотація:
Предложены новые технологии производства мясных продуктов с использованием овощных концентратов и йодосодержащих добавок.
Запропоновано нові технології виробництва м'ясних продуктів з використанням овочевих концентратів та йодовмісних добавок.
Додаткові точки доступу:
Зубаирова, Л.А.
Салихов, А.Р.
(Шифр в БД М218069/2010/3)
УДК | |
637.5.002.3:637.52 | |
637.5.002.3 | |
637.52 |
Ключові слова: мясная продукция -- белок -- йод -- растительные добавки -- м’ясна продукція -- білок -- рослинні домішки --
Анотація:
Предложены новые технологии производства мясных продуктов с использованием овощных концентратов и йодосодержащих добавок.
Запропоновано нові технології виробництва м'ясних продуктів з використанням овочевих концентратів та йодовмісних добавок.
Додаткові точки доступу:
Зубаирова, Л.А.
Салихов, А.Р.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|