637.5.002.3:637.52
Перспективные технологии производства мясных продуктов [Текст] / Х. Х. Тагиров, Л. А. Зубаирова, А. Р. Салихов //
Механизация и электрификация сел. хоз-ва : теорет. и науч.-практ. журн. - . - N 3. - С. 26-27. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД М218069/2010/3)
УДК
637.5.002.3:637.52
637.5.002.3
637.52

Ключові слова: мясная продукция -- белок -- йод -- растительные добавки -- м’ясна продукція -- білок -- рослинні домішки --
Анотація:
Предложены новые технологии производства мясных продуктов с использованием овощных концентратов и йодосодержащих добавок.
Запропоновано нові технології виробництва м'ясних продуктів з використанням овочевих концентратів та йодовмісних добавок.
Додаткові точки доступу: