338.1:658.531
Наукові і практичні підходи до підвищення ефективності функціонування харчових підприємств / Л. М. Потьомкін //
Економіка харчової промисловості : науковий жукнал. - . - N 2. - С. 18-21. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Е196276/2013/2)
УДК
338.1:658.531

Ключові слова: підвищення ефективності -- матеріальна мотивація -- харчові підприємства -- наукові і практичні підходи -- проблеми концепції -- грошовий підхід -- повышение эффективности -- материальная мотивация -- пищевые предприятия -- научные и практические подходы -- проблемы концепции -- денежный подход --
Анотація:
У науковій статті розглянуті основні наукові і практичні підходи до підвищення ефективності функціонування харчових підприємств. Висвітлено, що розвиток сучасних систем мотивації персоналу має бути направлений на посилення зацікавленості працівника в підвищенні ефективності промислового виробництва.
В научной статье рассмотрены основные научные и практические подходы к повышению эффективности функционирования пищевой промышленности. Освещены, что развитие современных систем мотивации персонала должен быть направлен на усиление заинтересованности работника в повышении эффективности промышленного производства.