
>
330.131.5:664.71
Стретович, О. А.Дослідження економічної ефективності використання сухої пшеничної клейковини на борошномельних підприємствах / О. А. Стретович, І. В. Федулова //
Стретович, О. А.
АгроІнКом : аграр. інформ. наук.-виробн. журн. - 2010. - N 1/3. - С. 58-61. - Бібліогр.: с. 60-61.
(Шифр в БД А197860/2010/1/3)
Ключові слова: суха пшенична клейковина (СПК) -- сухая пшеничная клейковина (СПК) -- ефективність використання -- эффективность использования -- розрахунок -- расчет -- економічний результат -- экономический результат --
Анотація:
Представлені підсумки дослідження економічної діяльності використання комплексних поліпшувачів якості борошна, зокрема сухої пшеничної клейковини. Поліпшення хлібопекарських якостей борошна, шляхом внесення СПК, - дорожчий захід, ніж підготовка помольної партії із зерна з вищими показниками клейковини. Використання СПК більш виправдане з технологічної точки зору, ніж з економічної.
Представлены итоги исследования экономический эффективности использования комплексных факторов относительно повышения качества муки, в частности сухой пшеничной клейковины. Улучшение хлебопекарных качеств муки путем внесения СПК, - более дорогое мероприятие, чем подготовка помольной партии из зерна с высшими показателями клейковины. Использование СПК оправдывается с технологической точки зрения, а не с экономической.
Додаткові точки доступу:
Федулова, І. В.
(Шифр в БД А197860/2010/1/3)
УДК | |
330.131.5:664.71 | |
330.131.5 | |
664.71 |
Ключові слова: суха пшенична клейковина (СПК) -- сухая пшеничная клейковина (СПК) -- ефективність використання -- эффективность использования -- розрахунок -- расчет -- економічний результат -- экономический результат --
Анотація:
Представлені підсумки дослідження економічної діяльності використання комплексних поліпшувачів якості борошна, зокрема сухої пшеничної клейковини. Поліпшення хлібопекарських якостей борошна, шляхом внесення СПК, - дорожчий захід, ніж підготовка помольної партії із зерна з вищими показниками клейковини. Використання СПК більш виправдане з технологічної точки зору, ніж з економічної.
Представлены итоги исследования экономический эффективности использования комплексных факторов относительно повышения качества муки, в частности сухой пшеничной клейковины. Улучшение хлебопекарных качеств муки путем внесения СПК, - более дорогое мероприятие, чем подготовка помольной партии из зерна с высшими показателями клейковины. Использование СПК оправдывается с технологической точки зрения, а не с экономической.
Додаткові точки доступу:
Федулова, І. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|