
>
Хлуд, П.Тренды и точки роста кондитерской индустрии [Текст] / П. Хлуд //
Хлуд, П.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2016. - № 3. - С. 20-21.
(Шифр в БД Х279026/2016/3)
Ключові слова: кондитерський бізнес -- кондитерский бизнес -- кондитерская продукция -- кондитерська продукція -- асортимент -- ассортимент -- ринки -- рынки -- экспорт -- експорт -- дифференциация продукции -- диференціація продукції --
(Шифр в БД Х279026/2016/3)
Ключові слова: кондитерський бізнес -- кондитерский бизнес -- кондитерская продукция -- кондитерська продукція -- асортимент -- ассортимент -- ринки -- рынки -- экспорт -- експорт -- дифференциация продукции -- диференціація продукції --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|