
>
Капрельянц, Л.Після нейтралізації антипоживних речовин у зернобобових з них одержують високобілкові харчові продукти / Л. Капрельянц, Т. Шпирко, О. Щапіна //
Капрельянц, Л.
Зерно і хліб. - Киiв : КП "Ред.-вид. центр "ЗіХ", 2008. - N 2.
(Шифр в БД З092708/2008/2)
Ключові слова: переробка -- технології --
Додаткові точки доступу:
Шпирко, Т.
Щапіна, О.
(Шифр в БД З092708/2008/2)
Ключові слова: переробка -- технології --
Додаткові точки доступу:
Шпирко, Т.
Щапіна, О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|