
>
637.071
Яке молоко вважають "некондицією"? (Основні критичні точки контролю якості молока) [Текст] / Підготувала А. Назаренко //
Agroexpert : практ. посіб. аграрія. - 2016. - № 5. - С. 98-99. - ISSN 2078-8193.
(Шифр в БД A634806/2016/5)
Ключові слова: молоко -- якість -- качество -- фальсифікація -- фальсификация -- контроль -- температура -- органолептичні показники -- органолептические показатели -- щільність -- плотность -- термостійкість -- термостойкость -- кислотність -- кислотность -- антибіотики -- антибиотики -- соматичні клітини -- соматические клетки -- кмафам -- бактерії -- бактерии --
(Шифр в БД A634806/2016/5)
УДК | |
637.071 |
Ключові слова: молоко -- якість -- качество -- фальсифікація -- фальсификация -- контроль -- температура -- органолептичні показники -- органолептические показатели -- щільність -- плотность -- термостійкість -- термостойкость -- кислотність -- кислотность -- антибіотики -- антибиотики -- соматичні клітини -- соматические клетки -- кмафам -- бактерії -- бактерии --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|