
>
Шилов, Г. Ю.Основные системы обеспечения качества и безопасности пищевой продукции / Г. Ю. Шилов, И. Н. Лейнсон, А. И. Подлесный //
Шилов, Г. Ю.
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2008. - N 11. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД П698712/2008/11)
Додаткові точки доступу:
Лейнсон, И.Н.
Подлесный, А.И.
(Шифр в БД П698712/2008/11)
Додаткові точки доступу:
Лейнсон, И.Н.
Подлесный, А.И.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|